....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Как да научите кода на ICS по серийния номер на у-вото
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от veskoPP Покажи съобщениеa колеги някои да знае за6то не мога да си проверя VIN НОМЕРА
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=25514
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=1198
Comment
-
-
Здравейте колеги!
Ако някой все още има проблем с кода за ICS-а на неговата алфа 166 може да ми се обади на тел:0888784155 или да ми пише на e-mail: pavlov_petar7711@mail.bg или на скайп:peter_7711, може би ще мога да му помогна с кода.Last edited by shtrapuliak; d.m.y г., 13:08.ALFA ROMEO 166 2.0 TS, 150HP
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеНамерено,проверено,изпробвано.Момчетата от Студентски Град/София/, които са монтирали на някои от колегите DVD!
Човекът влезна за около 2мин.свали всичко,забележете:без нищо да счупи или одраска.Услугата се извършва за един ден.Демонтаж,монтаж:цена за ICS кода,120 лв.Цената е за тези които нямат слот за SIM-карта!
В прикаченият файл е показан адреса.Тоест ако идвате от Зимният дворец посока Симеоновско шосе е на 300-400 метра преди кръстовището.
на мене не ми стана ясно какво монтират друг монитор на мястото на на ицс-а или запазват ицса и преубразуват сигналите за да вкйарат видеотоVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Първоначално публикувано от triada Покажи съобщениевсъшност решихме проблема даже много лесно и открихме кода на ics.Поне при нас стана лесно.
-----------------------------------------------------------------------------------
Колега, извинявай, че ти се мешам, но тук пишем на български!
ХLast edited by MrX; d.m.y г., 10:19.
Comment
-
много благодаря.
---------- Post added at 17:26 ---------- Previous post was at 17:17 ----------
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеЗаповядай колега
0897809555
колега звънях 2-3 пъти,ама никой не вдига,можеш ли да ми обясниш малко по-подробно къде точно се намират?
Comment
Comment